Tradycje kulinarne Szwecji
-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.hanami
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Tradycje kulinarne Szwecji to kolejna książka poświęcona nordyckiej kulturze kulinarnej autorstwa Magdaleny Tomaszewskiej-Bolałek – kulturoznawcy, dziennikarki i zdobywczyni wielu światowych nagród.
Szczegóły
-
Autor:
Tomaszewska-Bolałek Magdalena
-
Format:
16.5x23.5cm
-
ISBN:
9788365520531
-
Objętość:
240
-
Oprawa:
Miękka ze skrzydełkami
-
Rok wydania:
2021
-
Tematyka:
Kuchnia Diety
-
Wydanie:
1