Słownik gastronomiczny polsko-norweski norwesko-polski
Słownik jest dwukierunkowy: polsko-norweski oraz norwesko-polski. Duża część haseł posiada liczne przykłady użycia. Publikacja może być pomocna dla pracowników barów, restauracji, kawiarni lub dla każdego, kto interesuje się gotowaniem i tematyką gastronomiczną.
Wśród haseł w części norwesko-polskiej znajdują się także najpopularniejsze dania regionalnej kuchni, które przetłumaczono w sposób opisowy.
Słownik uzupełniają rozmówki przeznaczone dla osób pracujących w sektorze gastronomicznym oraz klientów restauracji.
Szczegóły
-
Autor:
Gut Dawid, Petryk Marta
-
Format:
10.5x14.5cm
-
ISBN:
9788380760059
-
Objętość:
224
-
Oprawa:
Miękka
-
Rok wydania:
2015
-
Tematyka:
Słownik
-
Wydanie:
1