Wczytuję dane...

Emulgatory

wnt
Produkt dostępny!
31,40 PLN
Cena rynkowa: 39.00 PLN
- aktywność powierzchniowa- tworzenie i stabilizacja emulsji- mikroemulsje- formy krystaliczne tłuszczów i emulgatorów- mezofazy i ich znaczenie w odniesieniu do żywności- regulacje prawne dotyczące zastosowania emulgatorów w żywności obowiązujące w Stanach Zjednoczonych, Kanadzie i Unii Europejskiej- praktyczne zastosowanie emulgatoró w piekarstwie, mleczarstwie, produkcji soków i napojów oraz żywności niskotłuszczowej

Dane techniczne

  • Realizacja zamówienia::

    48 godzin

  • Producent:

    wnt

Szczegóły

  • Autor: 

    Stauffer Clyde E.

  • Format: 

    19.0x24.0cm

  • ISBN: 

    8320426618

  • Objętość: 

    182

  • Oprawa: 

    Miękka

  • Rok wydania: 

    2001

  • Tematyka: 

    Chemia

  • Wydanie: 

    1

Polecamy również