Jestem tu tylko na deser
X
-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.Promise
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Caroline Khoo z Nectar and Stone
Deser opowiada historię. Nawet filigranowy makaronik może zabrać jedzącą go osobę w zmysłową podróż już od pierwszego spojrzenia do ostatniego gryza. Dla Caroline Khoo ta historia zaczęła się, gdy w jej głowie zakiełkował pomysł na formowanie i dekorowanie deserów. Ta książka zawiera przepisy, sprytne sposoby i wskazówki, jak nadać niepowtarzalny wygląd najpopularniejszym wypiekom: armii nadziewanych kremem bezików, nieskruszenie dziewczęcych babeczek, dekadenckich tart, piętrowych tortów, ciasteczek i minilodów. Opanujesz z nią podstawowe umiejętności cukiernika i odtworzysz te czarujące słodkości albo wykorzystasz przedstawione tu pomysły, aby odkryć własny, wyjątkowy styl.
Caroline Khoo założyła internetową cukiernię nectar and stone w 2013 roku, gdy dzięki talentowi do robienia i dekorowania zachwycających ciast i słodyczy, oczywistemu dla jej przyjaciół i rodziny, rozpoczęła karierę w tej dziedzinie. Wykształcenie związane z przemysłem modowym pozwoliło nadać konstrukcji jej wyrobów cukierniczych, ich stylistyce i zdjęciom unikatowy i rozpoznawalny na pierwszy rzut oka charakter. Dzięki gotowości do przesunięcia granic pomysłowości w tworzeniu deserów udało się jej zamienić swoje poczucie miękkiej, kobiecej estetyki w odnoszące sukcesy przedsiębiorstwo i niezwykle popularną platformę sieciową. Pisano o niej w licznych czasopismach i witrynach, między innymi Martha Stewart i Apartment Therapy, a jej stale zyskujące nowych obserwatorów profile w mediach społecznościowych zaowocowały współpracą ze znanymi międzynarodowymi markami.
Jestem tu tylko na deser
Deser opowiada historię. Nawet filigranowy makaronik może zabrać jedzącą go osobę w zmysłową podróż już od pierwszego spojrzenia do ostatniego gryza. Dla Caroline Khoo ta historia zaczęła się, gdy w jej głowie zakiełkował pomysł na formowanie i dekorowanie deserów. Ta książka zawiera przepisy, sprytne sposoby i wskazówki, jak nadać niepowtarzalny wygląd najpopularniejszym wypiekom: armii nadziewanych kremem bezików, nieskruszenie dziewczęcych babeczek, dekadenckich tart, piętrowych tortów, ciasteczek i minilodów. Opanujesz z nią podstawowe umiejętności cukiernika i odtworzysz te czarujące słodkości albo wykorzystasz przedstawione tu pomysły, aby odkryć własny, wyjątkowy styl.
Caroline Khoo założyła internetową cukiernię nectar and stone w 2013 roku, gdy dzięki talentowi do robienia i dekorowania zachwycających ciast i słodyczy, oczywistemu dla jej przyjaciół i rodziny, rozpoczęła karierę w tej dziedzinie. Wykształcenie związane z przemysłem modowym pozwoliło nadać konstrukcji jej wyrobów cukierniczych, ich stylistyce i zdjęciom unikatowy i rozpoznawalny na pierwszy rzut oka charakter. Dzięki gotowości do przesunięcia granic pomysłowości w tworzeniu deserów udało się jej zamienić swoje poczucie miękkiej, kobiecej estetyki w odnoszące sukcesy przedsiębiorstwo i niezwykle popularną platformę sieciową. Pisano o niej w licznych czasopismach i witrynach, między innymi Martha Stewart i Apartment Therapy, a jej stale zyskujące nowych obserwatorów profile w mediach społecznościowych zaowocowały współpracą ze znanymi międzynarodowymi markami.
Jestem tu tylko na deser
Polecamy również
38,28
PLN
Cena rynkowa: 69.90 PLN
Inspirujące kolory w dekoracjach cukierniczych
41,62
PLN
Cena rynkowa: 79.80 PLN
Sztuka dekoracji cukierniczej
122,55
PLN
Cena rynkowa: 235.00 PLN
Cukrowe animacje
41,62
PLN
Cena rynkowa: 79.80 PLN
Tajniki czekolady
43,70
PLN
Cena rynkowa: 69.90 PLN