-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.ELAMED
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Dziewiąta edycja unikalnego albumu z recepturami cukierniczo-piekarskimi.
Współpracując z czołowymi firmami branży piekarsko-cukierniczej, przygotowaliśmy zestaw receptur odzwierciedlających najnowsze trendy. Jak zwykle, skupiamy się na najważniejszych świętach i wydarzeniach w ciągu roku, które wyznaczają rytm pracy w piekarniach i cukierniach. Odnajdą Państwo na kartach tej publikacji inspiracje do dalszego rozwoju.
Partnerzy publikacji
DAWN
GBD AROMATY
IMAGO PRINTER
JAR AROMATY
KANDY
KOMPLET
KRUSZWICA
METSA GREASEPROOF PAPERS
ULDO
ULMA
WIESHEU
ZENTIS
Spis treści
SEZON WALENTYNKOWO-KARNAWAŁOWY
- Bąbelkowe serca z nadzieniem malinowym
- Ciastka paprykowo-serowe
- Ciasto rumowo-kawowe
- Mont Blanc
- Ptysie truskawkowe
- Walentynkowe trufle
- Wegańskie batony brookies
WIELKANOC
- Baba wielkanocna
- Ciasto czekoladowo-bananowe
- Fale Dunaju
- Mazurek owsiany z bakaliami
- Wegańska tarta z prażonymi orzechami
- Wegańskie brownie z prażonym słonecznikiem
- Wielkanocne ciasto czekoladowe „Ptasie gniazdo”
SEZON ŚLUBNO-KOMUNIJNY
- Kostka chałwowa z wiśnią
- Kostka śmietankowa
- Kruche ciasteczka udekorowane masą cukrową z nadrukiem
- Makaroniki
- Mrożony mus z białej czekolady z sałatką truskawkową
- Tort ślubny
- Wegański tort z awokado
LETNIE RECEPTURY
- Ciasteczka bezowe
- Ciastka bezcukrowe light
- Kostka jagodowa
- Kostka karmelowa z owocami leśnymi
- Lody truskawkowo-brzoskwiniowe
- Mrożony suflet cytrynowy
- Sernik brzoskwiniowy z bąbelkami
- Tarta Leśne runo
- Tarta śliwkowa
- Tort Kokos Yuzu Mango Marakuja z dekoracjami na ploterze
- Tort truskawkowy
- Wegańska kostka Pina Colada
- Wegańskie cookies z kruszonką i owocami
BOŻE NARODZENIE
- Czekoladowa Euforia z czarną porzeczką
- Figa z makiem
- Makowiec
- Sernik
- Wegańskie Fit brownie
RECEPTURY PIEKARNICZE
- Chleb O!MEGA IG
- Chleb Tuzin Ziaren
- Chleb Vitalego
- Gniazdka poznańskie
Parametry produktu:
Tytuł: Cukierniczo-piekarskie receptury 2021
Ilość stron: 120
Format: 208x208 mm
Rok wydania: 2021
Język wydania: polski
Rodzaj okładki: oprawa twarda
ISBN: 978-83-65883-95-7