Wczytuję dane...

Cukierniczo-piekarskie receptury 2022

ELAMED
Produkt dostępny!
Ilość stron: 140 Format: 208x208 mm Rok wydania: 2022 Język wydania: polski Rodzaj okładki: oprawa twarda ISBN 978-83-66984-24-0
67,50 PLN
Cena rynkowa: 75.00 PLN

To już 10. edycja unikalnego albumu z recepturami cukierniczo-piekarskimi!

Jubileuszowe wydanie ekskluzywnego albumu z recepturami odzwierciedlającymi najnowsze trendy powstało w wyniku współpracy z czołowymi firmami branży piekarsko-cukierniczej. Jak przy poprzednich edycjach, skupiamy się na najważniejszych świętach i wydarzeniach w ciągu roku, które wyznaczają rytm pracy w piekarniach i cukierniach. Zachęcamy do odkrycia nowych inspiracji!

 

Partnerzy publikacji

BUNGE POLSKA
DAWN
FRIESLANDCAMPINA
GBD AROMATY
GNT POLSKA CUSTOMER SERVICE
HOCHLAND PROFESSIONAL
KANDY
KOMPLET
PGD
TERRAVITA
ULDO
ULMA
WIESHEU
ZENTIS

Spis treści

SEZON WALENTYNKOWO-KARNAWAŁOWY

  • 12 Ciasto pomarańczowe
  • Kostka malinowa
  • Kruche Premium
  • Tort à la Red Velvet
  • Tort wiśniowy z nutą korzenną
  • Zalotny dacquoise z malinowym crunchem

WIELKANOC

  • Babka Adwokatka
  • Babka marmurkowa
  • Babka ukraińska
  • Ciasto pistacjowe
  • Japońskie miniserniczki
  • Klasyczna babka z czekoladą
  • Kostka Czarna Porzeczka
  • Mazurek tradycyjny z czarną porzeczką i wiśniami
  • Pascha
  • Tarta frangipan z gruszką
  • Torcik mmmm…

SEZON ŚLUBNO-KOMUNIJNY

  • Kostka kokosowa
  • Malinowy popcorn
  • Tort kokosowy z kremem chantilly
  • Tort na migdałowym biszkopcie z cytryną, bezą i maliną
  • Yuzu Matcha

LETNIE RECEPTURY

  • Babka z malinami
  • Batonik Mango-Kokos
  • Chleb GrillLOVE
  • Ciastka wulkany
  • Ciasto malinowe
  • Czekoladowa doniczka
  • Deser egzotyczny
  • Egzotyczny duet na migdałowym sablé
  • Kostka truskawkowa
  • Kostka Yuzu z kokosem
  • Lodowe ciasto malinowe
  • Malinowa Chrupka
  • Sernik mango
  • Tartaletki z bezą włoską
  • Tiramisu
  • Tort ptysiowy z malinami

BOŻE NARODZENIE

  • Ciasto imbirowe
  • Makowiec biszkoptowy
  • Piernikowa impresja w czekoladowym glacage
  • Rolada makowa w kształcie combra
  • Sernik Piegusek
  • Sezamowe batony z bakaliami w czekoladzie
  • Słony karmel z orzechami
  • Tort chałwowy z czekoladowym musem
  • Tort Piemont

Receptury piekarnicze

  • Bajgle
  • Bułki ukraińskie
  • Chleb Pasterski Gąbka z czarnuszką
  • Chleb ukraiński