Warzywa w roli głównej Przewodnik po kuchni nowoczesnej
-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.Promise
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Dla wegetarianina lub kogoś preferującego warzywa „Warzywa w roli głównej” to najbardziej ambitna i wyczerpująca publikacja na ten temat, a także wyśmienita odpowiedź na odwieczne pytanie: co dziś zjemy?
ATUTY TEJ KSIĄŻKI
• Wegetariańska, ale inna niż te, które znasz! Prawie 500 stron, ilustrowanych fotografiami i grafikami, w tym ponad 150 innowacyjnych przepisów
• Wyjątkowa szata graficzna z kodowaniem kolorami, z przydatnym zestawieniem czasu i przetestowanych metod gotowania
• Wskazówki znamienitych szefów kuchni, takich jak Joan Roca, Matt Preston, Rick Stein, Massimo Bottura i Curtis Stone
• Autorka, która oczarowała publiczność programu MasterChef, propaguje nowoczesną kuchnię i prowadzi imprezy kulinarne na całym świecie
O KSIĄŻCE
To doskonały poradnik dla każdego, kto chce otworzyć swój umysł, serce i lodówkę na bogactwo chrupiących możliwości.
Szukaj według koloru, aby dowiedzieć się, jak obchodzić się z dowolnym warzywem kupionym na targu lub w sklepie i jak najlepiej je przyrządzić. Skorzystaj z fantastycznych przepisów, a także lekcji gotowania, technik, łączenia smaków i porad niektórych z najbardziej cenionych szefów kuchni z całego świata. Ponad 150 zaprezentowanych tu przepisów sprawi, że gotowanie na bazie warzyw stanie się przyjemnością, a nie obowiązkiem. Nie wszystkie dania są wegetariańskie, ale z łatwością mogą się takie stać.
Alice Zaslavsky to świeży głos na arenie kulinarnej, z godnymi pozazdroszczenia znajomościami w międzynarodowych (i lokalnych) kręgach szefów kuchni. Oferuje najbardziej wszechstronną i ambitną książkę na temat warzyw – ponadczasowy prezent dla każdego miłośnika jedzenia.
O AUTORCE
Alice Zaslavsky mieszka w Australii. Była nauczycielką w szkole średniej i ulubienicą publiczności programu MasterChef. Obecnie jest jurorką kulinarną, pisarką i propagatorką zdrowego stylu odżywania się. Wszystko, co robi i głosi, dotyczy warzyw. Stworzyła innowacyjny cyfrowy zestaw narzędzi Phenomenom dla nauczycieli i rodziców, w tym plany lekcji, webisody i podcasty Nomcast.
Szczegółowe dane
-
Autor:
Zaslavsky Alice
-
Format:
20.5x26.5cm
-
ISBN:
9788375414714
-
Objętość:
488
-
Oprawa:
Twarda
-
Rok wydania:
2022
-
Tematyka:
Kuchnia Diety
-
Wydanie:
1