Serwowanie piwa Optymalne wykorzystanie sprzętu, rozlewanie z beczki i nalewanie z butelki
-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.cedewu
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Niniejsza książka omawia szczegółowo jak samemu zbudować urządzenie do rozlewania, jak się nim posługiwać i utrzymywać w idealnym stanie. Opisuje zasady działania i eksploatacji beczek, podłączeń oraz aparatury. Pokazuje jak wybierać i przygotowywać szklanki oraz jak prawidłowo nalewać do nich piwo.
Omówione zagadnienia:
• pomieszczenia: piwnica, chłodnia, strefa nalewania,
• urządzenie do rozlewania,
• zawory beczek i głowice/złącza urządzenia do rozlewania,
• krany do nalewania piwa,
• szklanki - rodzaje i użytkowanie,
• prawidłowe rozlewanie i nalewanie,
• regulacja urządzenia do rozlewania,
• budowa własnego urządzenia do rozlewania,
• konserwacja, czyszczenie i sanityzacja linii, złączy i kurków.
Azymut
-
Autor:
Bertinotti Davide, Galati Michele
-
Format:
16.5x23.5cm
-
ISBN:
9788381022064
-
Objętość:
166
-
Oprawa:
Miękka
-
Rok wydania:
2019
-
Tematyka:
Kuchnia Diety
-
Wydanie:
1