Wczytuję dane...

Obsługa klientów w gastronomii Zeszyt ćwiczeń Technik żywienia i usług gastronomicznych Kwalifikacja T.15.3

Produkt dostępny!
64,32 PLN
Cena rynkowa: 65.80 PLN
Publikacja zawiera zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem Usługi gastronomiczne, których zadaniem jest usystematyzowanie i utrwalenie wiedzy i umiejętności wchodzących w skład trzeciej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych). Ćwiczenia dotyczą takich zagadnień, jak: działalność zakładów gastronomicznych, marketing i planowanie usług gastronomicznych, promowanie usług gastronomicznych, koszty usług gastronomicznych, wyposażenie do obsługi gości, przygotowanie pracowników i sali do obsługi gości, podejmowanie gości w restauracji, metody obsługi gości, planowanie i organizowanie przyjęć okolicznościowych – przyjęć stojących i bufetowych, zasiadanych, mieszanych i bufetów zasiadanych, planowanie i organizacja szkoleń, konferencje oraz imprezy cateringowe, planowanie i organizacja przyjęć dyplomatycznych, zasady BHP w zakładzie gastronomicznym.

Dane techniczne

  • Realizacja zamówienia::

    48 godzin

  • Producent:

    WSiP

Azymut

  • Autor: 

    Szajna Renata, Ławniczak Danuta

  • Format: 

    20.5x28.5cm

  • ISBN: 

    9788302150418

  • Objętość: 

    408

  • Oprawa: 

    Miękka

  • Rok wydania: 

    2015

  • Tematyka: 

    Podręczniki szkolne

  • Wydanie: