Wędliny wędzonki, szynki, kiełbasy z wieprzowiny, wołowiny, dziczyzny i drobiu
Przeczytaj i wypróbuj! Zacznij odżywiać się zdrowo i smacznie.
• Jakie mięso wybrać na domowe wyroby
• Jakim sposobem przyrządzić smakowitą wędzonkę, szynkę czy kiełbasę
• Jak dojrzewać i przechowywać wędliny trwałe
• 60 sprawdzonych przepisów na szynki, boczki, kiełbasy surowe, salami, metki, kiełbasy myśliwskie, serwolatki, kaszanki, wątrobianki, salcesony, pasztety
Zostań ekspertem wyrobu domowych wędlin!
Azymut
-
Autor:
Franz Siegfried Wagner
-
Format:
15.5x21.5cm
-
ISBN:
9788370737665
-
Objętość:
136
-
Oprawa:
Twarda
-
Rok wydania:
2017
-
Tematyka:
Kuchnia Diety
-
Wydanie:
3