Wczytuję dane...

Wędliny wędzonki, szynki, kiełbasy z wieprzowiny, wołowiny, dziczyzny i drobiu

Produkt dostępny!
23,55 PLN
Cena rynkowa: 35.00 PLN
Jak przyrządzić wyśmienite domowe wędliny z różnych rodzajów mięsa? Prawidłowe przyrządzanie, przyprawianie, peklowanie, wędzenie i dojrzewanie takich specjałów, jak szynka, boczek czy kiełbasa kryje wiele tajemnic. Ta książka odkrywa je przed Tobą.

Przeczytaj i wypróbuj! Zacznij odżywiać się zdrowo i smacznie.

• Jakie mięso wybrać na domowe wyroby
• Jakim sposobem przyrządzić smakowitą wędzonkę, szynkę czy kiełbasę
• Jak dojrzewać i przechowywać wędliny trwałe
• 60 sprawdzonych przepisów na szynki, boczki, kiełbasy surowe, salami, metki, kiełbasy myśliwskie, serwolatki, kaszanki, wątrobianki, salcesony, pasztety

Zostań ekspertem wyrobu domowych wędlin!

Dane techniczne

  • Realizacja zamówienia::

    48 godzin

  • Producent:

    multico

Azymut

  • Autor: 

    Franz Siegfried Wagner

  • Format: 

    15.5x21.5cm

  • ISBN: 

    9788370737665

  • Objętość: 

    136

  • Oprawa: 

    Twarda

  • Rok wydania: 

    2017

  • Tematyka: 

    Kuchnia Diety

  • Wydanie: 

    3