Wczytuję dane...

Technologie produkcji cukierniczej Wyroby cukiernicze Podręcznik Tom 2 Część 1 T.4 Technik technologii żywności cukiernik

Produkt dostępny!
61,39 PLN
Cena rynkowa: 62.80 PLN
Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności na poziomie technikum i cukiernik na poziomie szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T4 (Produkcja wyrobów cukierniczych). Przedstawia zasady bezpiecznego funkcjonowania zakładu cukierniczego, a także wyczerpująco omawia typowe wyroby ciastkarskie. Każdy rodzaj produktu uczeń ma szansę wykonać samodzielnie, korzystając z gotowego przepisu i procedur, które często uwzględniają różnice w wyposażeniu szkolnych pracowni.

Kontrolę umiejętności praktycznych wspomagają tabele z zestawieniem wad, które powstały w wyrobach na skutek błędów najczęściej popełnianych w procesie produkcji. Pytania na zakończenie rozdziałów sprawdzają nie tylko wiedzę, ale także zachęcają do doskonalenia umiejętności.

Dane techniczne

  • Realizacja zamówienia::

    48 godzin

  • Producent:

    WSiP

Azymut

  • Autor: 

    Kaźmierczak Magdalena

  • Format: 

    16.5x24.0cm

  • ISBN: 

    9788302147180

  • Objętość: 

    248

  • Oprawa: 

    Miękka

  • Rok wydania: 

    2015

  • Tematyka: 

  • Wydanie: 

    2