Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych Kucharz
Autorki kładą nacisk na kwestie minimalizacji negatywnego wpływu zakładów gastronomicznych na środowisko, nie tylko wskazując konkretne rozwiązania technologiczne (oszczędność energii, wody, fotowoltaika, segregacja odpadów), ale także uczulając ucznia na tę problematykę.
Treść publikacji uzupełniają liczne fotografie i rysunki wyjaśniające zasady działania poszczególnych urządzeń. Kody QR kierują do filmów, które prezentują szczegółowo charakterystykę i obsługę wybranego sprzętu gastronomicznego.
Azymut
-
Autor:
Kasperek Agnieszka, Kondratowicz Marzanna
-
Format:
17.0x24.0cm
-
ISBN:
9788302196287
-
Objętość:
358
-
Oprawa:
Miękka
-
Rok wydania:
2023
-
Tematyka:
Podręczniki szkolne
-
Wydanie:
10