Organizacja żywienia i usług gastronomicznych Kwalifikacja TG.16 Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomic
-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.WSiP
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Podręcznik dostosowany językowo i merytorycznie do wieku odbiorcy. Prezentuje kluczową terminologię naukową stosowaną w nauce o żywieniu, w przypadku terminów obcojęzycznych wskazano ich poprawną wymowę. Zamieszczono w nim także wykaz najważniejszych terminów i pojęć branżowych z tłumaczeniem na języki angielski i niemiecki.
Azymut
-
Autor:
Duda Joanna, Krzywda Sebastian, Zienkiewicz Marzanna
-
Format:
17.0x25.4cm
-
ISBN:
9788302181948
-
Objętość:
358
-
Oprawa:
Miękka
-
Rok wydania:
2019
-
Tematyka:
Podręczniki szkolne
-
Wydanie: