Wczytuję dane...

Pizza. Przepisy i techniki znanego pizzaiolo

znak
Produkt dostępny!
57,95 PLN
Cena rynkowa: 79.99 PLN
WSZYSTKO, co musisz wiedzieć o sztuce pieczenia pizzy Od klasycznej Margherity po ekscytujące kompozycje smakowe – znajdziesz tu inspiracje na każdą porę roku i każdą okazję. Wypróbuj ciekawe wariacje na temat znanych klasyków! Pizza wiosenna z karmelizowanymi szparagami. Pizza łącząca bogaty smak orzechów z miodem i mozzarellą. Pizza na zimną pogodę z pieczoną dynią, ricottą i karmelizowaną cebulą. I wiele innych! Odkryj najlepsze techniki wyrabiania, formowania i pieczenia pizzy, która zachwyca do ostatniego kęsa. Sprawdź, jak przygotować łatwe ciasto, które zawsze wychodzi. Dowiedz się: ·Co zrobić, by przy rozkręcaniu ciasta na pizzę nie powstawały dziury? ·Jaki rodzaj mąki wybrać, by ciasto było jednocześnie puszyste i chrupiące? ·Jak przygotować najlepszy sos do pizzy? Dan Richer, znany nowojorski pizzaiolo, sprawi, że każda twoja pizza będzie idealna i niepowtarzalna!

Dane techniczne

  • Realizacja zamówienia::

    48 godzin

  • Producent:

    znak

Azymut

  • Autor: 

    Richer Dan, Parla Katie

  • Format: 

    20.5x25.0cm

  • ISBN: 

    9788324085156

  • Objętość: 

    288

  • Oprawa: 

    Twarda

  • Rok wydania: 

    2025

  • Tematyka: 

    Kuchnia Diety

  • Wydanie: 

Polecamy również