Może to anemia? Niska ferrytyna, niedobory żelaza - wszystko, co warto wiedzieć
X
-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.publicat
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Wszystko, co warto wiedzieć o anemii!
Anemia to jedno z największych wyzwań zdrowotnych naszych czasów. Książka w przystępny sposób objaśnia jej mechanizmy, analizuje przyczyny i skutki, a przede wszystkim daje konkretne wskazówki dotyczące zalecanych badań, diety czy suplementacji. Autorki obalają liczne mity związane z żelazem, bazując na aktualnej wiedzy naukowej. Znajdziesz tutaj również 50 przepisów na dania bogate w żelazo, które z łatwością włączysz do codziennego jadłospisu.
Poradnik uzupełniają wywiady z zaproszonymi specjalistkami. Na najczęstsze pytania pacjentów odpowiadają:
- farmaceutka Laura Krumpholz (@nieanegdotycznie)
- ginekolożka dr n. med. Agnieszka Nalewczyńska (@drnalewczynska)
- trycholożka Karolina Czyżowska (@karolinaczyzowska)
O AUTORKACH
Anna Reguła – dyplomowana dietetyczka, edukatorka żywieniowa oraz autorka książek. Założycielka @niekoniecznie_dietetycznie, jednego z najpopularniejszych w Polsce profili na Instagramie o zdrowym odżywianiu.
Zuzanna Woźniak – dietetyczka kliniczna, na co dzień pomaga przywracać zdrowie, dobre samopoczucie i odpowiedni poziom energii. Specjalizuje się m.in. w temacie anemii. Na Instagramie prowadzi konto @zuzannawozniak.dietetyk.
Anemia to jedno z największych wyzwań zdrowotnych naszych czasów. Książka w przystępny sposób objaśnia jej mechanizmy, analizuje przyczyny i skutki, a przede wszystkim daje konkretne wskazówki dotyczące zalecanych badań, diety czy suplementacji. Autorki obalają liczne mity związane z żelazem, bazując na aktualnej wiedzy naukowej. Znajdziesz tutaj również 50 przepisów na dania bogate w żelazo, które z łatwością włączysz do codziennego jadłospisu.
Poradnik uzupełniają wywiady z zaproszonymi specjalistkami. Na najczęstsze pytania pacjentów odpowiadają:
- farmaceutka Laura Krumpholz (@nieanegdotycznie)
- ginekolożka dr n. med. Agnieszka Nalewczyńska (@drnalewczynska)
- trycholożka Karolina Czyżowska (@karolinaczyzowska)
O AUTORKACH
Anna Reguła – dyplomowana dietetyczka, edukatorka żywieniowa oraz autorka książek. Założycielka @niekoniecznie_dietetycznie, jednego z najpopularniejszych w Polsce profili na Instagramie o zdrowym odżywianiu.
Zuzanna Woźniak – dietetyczka kliniczna, na co dzień pomaga przywracać zdrowie, dobre samopoczucie i odpowiedni poziom energii. Specjalizuje się m.in. w temacie anemii. Na Instagramie prowadzi konto @zuzannawozniak.dietetyk.
Polecamy również
30,21
PLN
Cena rynkowa: 44.90 PLN
Zielarnia Jak czerpać ze skarbów natury
33,57
PLN
Cena rynkowa: 49.90 PLN
Co gdzie rośnie
66,61
PLN
Cena rynkowa: 99.00 PLN
Kwadraty babuni na szydełku
33,57
PLN
Cena rynkowa: 49.90 PLN