Rick Stein’s Food Stories
-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.Penguin Random House USA
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Includes all of the recipes from Rick's new BBC series
Accompanying the major new BBC2 series, Rick Stein’s Food Stories is an exciting collection of new classics that celebrate modern Britain. Rick’s recipes reflect his mouth-watering and heartfelt exploration of today’s British cuisine and how different cultures have influenced the nation’s evolving palate.
Rick highlights traditional favourites such as Bangers and champ with red wine gravy, Crumpets with potted shrimp, and Tattie scones with smoked salmon and puts his twist on new food and flavours that have come to our shores, including Kubo pork belly adobo, Arroz roja and Paneer jalfrezi.
With stunning food and location photography, Rick Stein’s Food Stories also shines a spotlight on talented food heroes from all over the country, from food growers and producers to immigrant home cooks and rebellious young chefs. Let Rick take you on a delicious journey through our joyous and ever-changing food scene.
Azymut
-
Autor:
Stein Rick
-
Format:
19.5x25.0cm
-
ISBN:
9781785948602
-
Objętość:
288
-
Oprawa:
Twarda
-
Rok wydania:
2024
-
Tematyka:
Literatura obcojęzyczna
-
Wydanie: