Kurs gotowania Marka Łebkowskiego
Dzięki książce nauczysz się, jak przyrządzić barszcz, ulepić idealne pierogi czy wyrobić pyszne ciasto drożdżowe. Znajdziesz tu tradycyjne przepisy na smaczne dania z warzyw, mięsa, ryb i mąki, na zupy oraz słodkości, a także wskazówki i porady. Przez kolejne etapy przygotowania wielu potraw krok po kroku przeprowadzą Cię zdjęcia.
Zachwyć się domowymi smakami i wzbogać swój kuchenny repertuar!
Marek Łebkowski (1952-2010) – smakosz, znawca kuchni i sztuki kulinarnej, fotograf, absolwent Wydziału Operatorskiego Państwowej Wyższej Szkoły Filmowej, Teatralnej i Telewizyjnej w Łodzi. Napisał ponad 100 książek kucharskich, opublikowanych w kilku językach w łącznym nakładzie około 5 mln egzemplarzy.
Szczegóły
-
Autor:
Łebkowski Marek
-
Format:
17.0x25.0cm
-
ISBN:
9788327125774
-
Objętość:
256
-
Oprawa:
Twarda
-
Rok wydania:
2021
-
Tematyka:
Kuchnia Diety