Na truskawki czekamy każdej wiosny z niezmiennym utęsknieniem. Nic w tym dziwnego, gdyż te nasze, krajowe są przepyszne, bo nadal uprawia się je tradycyjnie, w gruncie. Do tego truskawki mają mnóstwo walorów odżywczych, m.in. stanowią źródło witamin i mikroelementów, wspomagają odchudzanie oraz odkwaszają organizm.W tej książce proponujemy przepisy nie tylko na truskawkowe desery, ciasta i koktajle, ale także na wytrawne przekąski – np. sałatkę z mozzarelli, sałaty rzymskiej i truskawek – oraz dania obiadowe – np. knedle z truskawkami. Ponadto znajdziesz tu receptury na przetwory z truskawek: konfitury, musy, soki i nalewki.
Szczegóły
-
Format:
16.5x22.0cm
-
ISBN:
9788377071861
-
Objętość:
192
-
Oprawa:
Miękka ze skrzydełkami
-
Rok wydania:
2018
-
Tematyka:
Kuchnia Diety
Polecamy również
10,87
PLN
Cena rynkowa: 29.99 PLN
Z ogrodu na stół
10,87
PLN
Cena rynkowa: 29.99 PLN