Wczytuję dane...

Podstawy gastronomii i technologii żywności Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych Kucharz Część 1

Produkt dostępny!
63,33 PLN
Cena rynkowa: 64.80 PLN
Podręcznik omawia zagadnienia zawarte w PKZ(T.c), czyli treści i umiejętności stanowiące podbudowę do kształcenia w zawodach: kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych. Publikacja krótko podsumowuje również informacje, które zostały opisane w opracowaniach dotyczących kwalifikacji T.6 i T.15, koncentruje się natomiast na kompetencjach ujętych przede wszystkim w efektach PKZ, takich jak racjonalna gospodarka surowcami i odpadami, rozpoznawanie instalacji i urządzeń w zakładach gastronomicznych, postępowanie zgodnie z instrukcjami obsługi. Podręcznik prezentuje przykładową dokumentację systemu HACCP stosowaną w zakładach gastronomicznych.

Dane techniczne

  • Realizacja zamówienia::

    48 godzin

  • Producent:

    WSiP

Azymut

  • Autor: 

    Kmiołek-Gizara Anna

  • Format: 

    17.0x24.0cm

  • ISBN: 

    9788302167812

  • Objętość: 

    168

  • Oprawa: 

    Miękka

  • Rok wydania: 

    2017

  • Tematyka: 

    Podręczniki szkolne

  • Wydanie: 

    1

Polecamy również