Wczytuję dane...

Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa

Produkt dostępny!
74,20 PLN
Cena rynkowa: 75.90 PLN
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 3 kwalifikacji T.12 (Organizacja usług dodatkowych w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności przyjmowania i realizacji zamówień usług dodatkowych, ich organizowania, sporządzania odpowiedniej dokumentacji, rozróżniania kategorii i form turystyki oraz klasyfikowania obiektów hotelarskich. Wiedza teoretyczna jest wsparta licznymi przykładami, dokumentami, ćwiczeniami i ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej zastosowania.

Dane techniczne

  • Realizacja zamówienia::

    48 godzin

  • Producent:

    WSiP

Azymut

  • Autor: 

    Drogoń Witold, Granecka-Wrzosek Bożena

  • Format: 

    17.0x24.0cm

  • ISBN: 

    9788302136320

  • Objętość: 

    304

  • Oprawa: 

    Miękka

  • Rok wydania: 

    2015

  • Tematyka: 

    Podręczniki szkolne

  • Wydanie: 

    1