Wczytuję dane...

Usługi żywieniowe w hotelarstwie

Produkt dostępny!
69,30 PLN
Cena rynkowa: 70.90 PLN
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.12 (Przygotowywanie i podawanie śniadań). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności przestrzegania zasad zdrowego żywienia, przechowywania żywności, niezbędnych surowców, bielizny i zastawy stołowej, sporządzania jadłospisów i rozróżniania śniadań hotelowych oraz sposobów ich podawania. Wiedza teoretyczna jest wsparta licznymi przykładami, ćwiczeniami i ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej zastosowania.

Dane techniczne

  • Realizacja zamówienia::

    48 godzin

  • Producent:

    WSiP

Azymut

  • Autor: 

    Granecka-Wrzosek Bożena

  • Format: 

    17.0x24.0cm

  • ISBN: 

    9788302136344

  • Objętość: 

    248

  • Oprawa: 

    Miękka

  • Rok wydania: 

    2015

  • Tematyka: 

    Podręczniki szkolne

  • Wydanie: 

    1