Wczytuję dane...

Szkoła piekarnictwa 80 przepisów na chleb i wypieki cukiernicze

jedność
Produkt dostępny!
65,31 PLN
Cena rynkowa: 119.00 PLN
W tym przepięknie wydanym albumie najlepsi szefowie kuchni prezentują przepisy na bagietki, chleby żytnie, orkiszowe czy razowe, ciabatty, brioszki, rogaliki i wiele innych piekarniczych wypieków. Prestiżowa szkoła Le Cordon Bleu odkrywa przed Czytelnikiem wszystkie techniki przygotowania i wypiekania chleba! W książce zebrano receptury na pieczywo z całego świata, nie brakuje też praktycznych porad dotyczących różnych metod wyrabiania i formowania ciasta. Dodatkowo przepisy opatrzono zdjęciami prowadzącymi adeptów piekarnictwa krok po kroku aż do pysznego bochenka. Odbiorcy: – osoby, które uwielbiają wszelkiego rodzaju pieczywo – wszyscy, którzy chcą poznać techniki przygotowania we własnej kuchni wyśmienitych wypieków piekarniczych – a także osoby, które poszukują szerokiego wyboru przepisów na: domowe rogaliki, ciabatty, brioszki czy bagietki, aż po różnego rodzaju chleby Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę: – zawiera ponad 80 najlepszych przepisów sygnowanych przez elitarną szkołę Le Cordon Bleu – wszystkie przepisy są opatrzone pięknymi fotografiami – dodatkowo szefowie kuchni dzielą się z Czytelnikiem swoimi poradami – zawarte w książce przepisy gwarantują przygotowanie wyjątkowo smacznego pieczywa

Dane techniczne

  • Realizacja zamówienia::

    48 godzin

  • Producent:

    jedność

Azymut

  • Autor: 

  • Format: 

    23.5x29.0cm

  • ISBN: 

    9788381447928

  • Objętość: 

    320

  • Oprawa: 

    Twarda

  • Rok wydania: 

    2021

  • Tematyka: 

    Kuchnia Diety

  • Wydanie: 

Polecamy również