X
-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.jedność
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Praliny, nugaty, karmelki, ciasteczka, trufle, żelki, pianki... teraz możesz zrobić je sam. W książce znajdziesz: - tradycyjne, regionalne, międzynarodowe i oryginalne przepisy, w tym przepisy o niskiej zawartości cukru, a także fantazyjne dekoracje na specjalne okazje; - cały rozdział szczegółowo objaśnionych technik podstawowych, aby nauczyć się wszystkich niezbędnych umiejętności między innymi: karmelizowania cukru, temperowania czekolady, przygotowywania pasty migdałowej lub pralin; - dokładne instrukcje krok po kroku dla najbardziej skomplikowanych przepisów; - 320 pięknych zdjęć. Le Cordon Bleu otwiera przed Tobą swoje podwoje: odkryj wszystkie techniki tworzenia ulubionych słodyczy!
Polecamy również
87,58
PLN
Cena rynkowa: 119.00 PLN
Desery jak z bajki
23,56
PLN
Cena rynkowa: 32.00 PLN
Szkoła piekarnictwa 80 przepisów na chleb i wypieki cukiernicze
87,58
PLN
Cena rynkowa: 119.00 PLN
Przekąski i desery na małe przyjęcia
19,14
PLN
Cena rynkowa: 26.00 PLN
Mamo daj mi przepis Ciasta i ciasteczka
19,14
PLN
Cena rynkowa: 26.00 PLN