Chcesz wiedzieć, jak zdrowo gotować, aby szybko schudnąć i uniknąć chorób, takich jak cukrzyca, insulinooporność czy zaburzenia hormonalne? Poznaj tajemnice gotowania z sezonowych warzyw i owoców! Książka Natalii Dolaty, znanej z bestsellera Słodycze bez cukru i słodzików, to 130 inspirujących przepisów na dania o niskim indeksie glikemicznym. Odkryj wyjątkowe smaki każdej pory roku, zaczynając od energetyzujących śniadań, poprzez sycące obiady, aż po odżywcze kolacje. Każdy przepis bazuje na składnikach o niskim indeksie glikemicznym, wspierając stabilny poziom cukru we krwi. Oprócz pięknych fotografii, przepisy zawierają dane o wartościach odżywczych, co ułatwi odchudzanie i zdrową dietę. Smakuj zdrowie o każdej porze roku.
Azymut
-
Autor:
Dolata Natalia
-
Objętość:
240
-
Oprawa:
Miękka
-
Rok wydania:
2024
-
Tematyka:
Kuchnia Diety
-
Wydanie:
Polecamy również
110,39
PLN
Cena rynkowa: 169.90 PLN
Dieta na insulinooporność
45,22
PLN
Cena rynkowa: 69.60 PLN
Co jeść, aby być zdrowym
46,11
PLN
Cena rynkowa: 74.70 PLN
Dieta w zespole policystycznych jajników PCOS
33,64
PLN
Cena rynkowa: 54.50 PLN
Najlepsza książka kucharska KETO
160,03
PLN
Cena rynkowa: 259.20 PLN