X
-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.wydawnictwo naukowe pwn
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Jedyne na rynku opracowanie, w którym na konkretnych przykładach z polskiego i zagranicznego rynku przedstawione są usprawnienia w przemyśle spożywczym, pozwalające na zmniejszenie kosztów, a także zwiększenie efektywności produkcji.
AUTOMATYZACJA PRZEMYSŁU SPOŻYWCZEGO to książka napisana przez praktyków, którzy na co dzień doradzają oraz wdrażają w przedsiębiorstwach rozwiązania usprawniające produkcję. W publikacji szczegółowo opisano liczne studia przypadków z przeprowadzonych wdrożeń, co pozwoli Czytelnikom na skorzystanie ze sprawdzonych w praktyce rozwiązań. Poradnik ma wielowymiarowy charakter. Pokazuje usprawnienia w branży spożywczej na różnych etapach produkcji – od przygotowania produktów, przez ich przetwarzanie, po paletyzację.
Swoimi doświadczeniami w zakresie automatyzacji i robotyzacji podzieliły się takie firmy, jak np.: Kärcher, ASTOR, Mitsubishi, SCHUNK czy Stäubli.
Z książki dowiemy się także, jakie efekty w różnych przedsiębiorstwach przynosi stosowanie urządzeń takich firm jak: OMRON, FANUC, KUKA.
Idealnym uzupełnieniem publikacji są wywiady z przedstawicielami firm, które zdecydowały się na wprowadzenie swoich zakładów w XXI wiek. Opowiadają oni o problemach, które mieli przed zastosowaniem automatyzacji, podejmowanych decyzjach i tym, jak wygląda ich nowa rzeczywistość po wprowadzonych zmianach.
Casebook to ekskluzywna seria poradników dla menedżerów.
AUTOMATYZACJA PRZEMYSŁU SPOŻYWCZEGO to książka napisana przez praktyków, którzy na co dzień doradzają oraz wdrażają w przedsiębiorstwach rozwiązania usprawniające produkcję. W publikacji szczegółowo opisano liczne studia przypadków z przeprowadzonych wdrożeń, co pozwoli Czytelnikom na skorzystanie ze sprawdzonych w praktyce rozwiązań. Poradnik ma wielowymiarowy charakter. Pokazuje usprawnienia w branży spożywczej na różnych etapach produkcji – od przygotowania produktów, przez ich przetwarzanie, po paletyzację.
Swoimi doświadczeniami w zakresie automatyzacji i robotyzacji podzieliły się takie firmy, jak np.: Kärcher, ASTOR, Mitsubishi, SCHUNK czy Stäubli.
Z książki dowiemy się także, jakie efekty w różnych przedsiębiorstwach przynosi stosowanie urządzeń takich firm jak: OMRON, FANUC, KUKA.
Idealnym uzupełnieniem publikacji są wywiady z przedstawicielami firm, które zdecydowały się na wprowadzenie swoich zakładów w XXI wiek. Opowiadają oni o problemach, które mieli przed zastosowaniem automatyzacji, podejmowanych decyzjach i tym, jak wygląda ich nowa rzeczywistość po wprowadzonych zmianach.
Casebook to ekskluzywna seria poradników dla menedżerów.
Polecamy również
78,51
PLN
Cena rynkowa: 94.00 PLN
Sterowanie procesami technologicznymi w produkcji żywności
78,51
PLN
Cena rynkowa: 94.00 PLN
Mikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności
53,46
PLN
Cena rynkowa: 64.00 PLN
Mięso i przetwory drobiowe
78,51
PLN
Cena rynkowa: 94.00 PLN
Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego
86,86
PLN
Cena rynkowa: 104.00 PLN